شرکت بازرگانی تیناکم محصول لاکتات سدیم را
از کشور چین با برند FOODCHEM وارد می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید
این محصول را در بسته بندی های 25 کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب
ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید.
شرکت
بازرگانی تیناکم محصول کلسیم کلراید را از کشور چین با برند دالیان وارد
می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25
کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از
ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید کلرید کلسیم
چهت تنظیم اسیدیته و تامین یون کلسیم در صنایع لبنیبا تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.
کلرید کلسیم CaCl2، نمک کلسیم و کلر است که به عنوان یک افزودنی مجاز
مواد غذایی در اتحادیه اروپا برای استفاده چهت تنظیم اسیدیته و تامین یون
کلسیم در صنایع لبنی مورد استفاده قرار میگیرد. کلرید کلسیم طعم و مزه شور
را به غذا بدون افزایش محتوای سدیم میدهد.
شکل: کلسیم کلراید به صورت دانه دانه ، کلوخه یا پرک یافت می شود.
درباره سدیم بنزوات:
نامهای دیگر:بنزوات سدیم، Sodium benzoate
شکل: پودری و کریستال
فرمول شیمیایی: NaC7H5O2
رنگ: سفید بنزوات سدیم چیست؟ بنزوات سدیم
نمک مشتق شده از اسید بنزوئیک است و به عنوان یک ماده نگهدارنده در مواد
غذایی و لوازم آرایشی استفاده می شود و به همین شکل محلول در آب است.
بنزوات سدیم از خنثی سازی اسید بنزوئیک توسط هیدروکسید سدیم تولید شده است.
سدیم بنزوات در علوم صنایع غذایی با نام اختصاری E211 می باشد. مکانیسم نگهدارندگی غذا
این مکانیسم با جذب اسید بنزوئیک توسط سلول آغاز میشود. اگر PH داخل سلولی
به 5 یا پایین تر افت کند، فرآیند تخمیر گلوکز فسفوفروکتوکیناس به شدت
کاهش می یابد، و مانع از رشد و بقا از میکروارگانیسم ها که باعث فساد مواد
غذایی هستند میشود.
شرکت
بازرگانی تیناکم محصول کافئین را از کشور چین وارد می نماید. شما مشتریان
گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 20 کیلو گرمی با بالاترین
کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت
کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید کافئین با تلفنهای شرکت تماس حاصل
فرمائید.
توضیحات: پکتین PECTIN
برند: سیلوا ایتالیا
شکل: پودر سفید پکتین نوعی هیتروساکارید است که از
دیواره های ژلاتینی گیاهی موجود در میوهجات و سبزیجات به دست میآید. میوه
هایی همچون سیب، آلو و پرتقال، حاوی مقدار بیشتری پکتین می باشند؛ در حالی
که میوه های نرم از جمله گیلاس و توت فرنگی مقدار کمتری پکتین دارند.
استفاده از پکتین در کنسروها باعث ایجاد ویسکوزیته مناسب در بافت کنسرو
میشود. مقدار پکتین اضافه شده به کنسروها اهمیت دارد، پکتین خیلی زیاد
موجب لاستیکی شدن کنسرو میشود و پکتین خیلی کم موجب روانماندن آنها
(کنسرو) میشود. زمانی که پکتین با مقادیر کافی شکر، مادهای اسیدی مانند
آبلیمو و آب حرارت میبیند موجب تشکیل نوعی ژله میشود که باعث لعابدار و
ژلهای شدن مربا و مارمالاد میشود. میوههای مختلف حاوی مقادیر متفاوتی
پکتین هستند. سیب، انواع انگور و آلوها محتوی مقدار کافی پکتین برای ژلهای
شدن مرباها هستند در حالی که توت فرنگی، شاه توت، آلبالو و گیلاس حاوی
مقدار بسیار کمی پکتین هستند. بنابراین برای تهیه مارمالاد از این نوع
میوهها باید آنها را با میوههای حاوی پکتین بیشتر ترکیب کرد.